Aimy †

 

Wij ontvingen onlangs een een mooie bedank mail van de baasjes van Aimy:

“Beste heer Bakker en team,Aimy

Wij willen u bij deze bedanken voor uw goede zorgen en hoge mate van betrokkenheid
bij onze hond Aimy. Ondanks het feit dat een Cavelier King Charles niet een hond is
die u zou adviseren aan te schaffen, i.v.m. het doorgefokt zijn van dit ras,
heeft u Aimy 12 jaar uitstekende medische zorg verleend.
Wij zijn regelmatig bij u geweest omdat Aimy wel het één en ander mankeerde, maar waren altijd zeer goed te spreken over uw aandacht en kunde.

Ook bij het laten inslapen van Aimy hebt u tact en medeleven getoond op een manier die wij als zeer prettig hebben ervaren ondanks het grote verdriet.

 

Wij zijn met onze pup bij u gekomen 12 jaar geleden en het was altijd mooi om te zien hoe vrolijk onze hond binnen kwam en per sé de dames aan de balie wou begroeten.
Tot bijna het allerlaatst aan toe was Aimy niet bang om uw kliniek binnen te lopen, dat is toch bijzonder.

Aimy was een zeer lief en vrolijk hondje, ze hield ons altijd goed in de gaten en wou graag overal bij zijn. Een waakhond was ze niet, want iedereen kreeg een warm welkom van haar. Erg verstandig was ze ook niet altijd omdat ze het liefst midden op het fietspad ging staan te kijken welke brommer daar aankwam.
Aimy had het meestal niet zo op andere kleine hondjes , liever ging ze op grote honden af en katten vond ze heel interessant. Het was prachtig om te zien hoe enthousiast ze werd als ze een andere King Charles tegenkwam, die herkende ze altijd op grote afstand.
Echt lange wandelingen maken kon niet goed met haar, vanwege haar lekkende hartklep, waardoor ze wat sneller moe werd.

Wij missen haar enorm, zo’n lief en makkelijk hondje is zeldzaam, we zijn dan ook super trots dat we haar 12 jaar bij ons gehad hebben.

Tot slot willen wij u en uw hele team nogmaals hartelijk danken voor uw toewijding en wellicht tot ziens met een andere hond.”