Even voorstellen

Praktijkpand

In 2002 heeft Wabe Bakker Dierenkliniek Leusden overgenomen. In 2011 is de praktijk officieel toegetreden tot de Sterkliniek B.V. en heten we dan ook Sterkliniek Dierenartsen Leusden. Wat dit voor u en de behandeling voor uw dier inhoudt kunt u op deze website lezen.

Wat is Sterkliniek Dierenartsen Leusden

Sterkliniek Dierenartsen Leusden is een eerstelijns dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren.

  • Eerstelijns – want wij richten ons op een kwalitatief hoog niveau van basiszorg voor
    uw huisdier.
  • Sterkliniek – want deze kwaliteit wordt door ons kwaliteit controle systeem voortdurend nagestreefd en verbeterd. Hierdoor borgen wij voor u de beste eerstelijns zorg.
  • Gezelschapsdieren – wij zijn er voor uw hond, kat, konijn en knaagdier. Met extra aandacht voor katten en konijnen die geen van beide ‘kleine hondjes’ zijn en een eigen aanpak verdienen.

Om uw dier zo snel mogelijk de juiste behandeling te kunnen geven maken wij gebruik van verschillende technieken zoals: digitale röntgen, een videoscope en diverse laboratoriumapparatuur. Welke diergeneeskunde wij u bij Sterkliniek Dierenartsen Leusden kunnen bieden vindt u bij over ons.

Wie werken er bij Sterkliniek Dierenartsen Leusden?

De dierenartsen die werkzaam zijn in onze praktijk hebben ruim ervaring en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde. Door het volgen van jaarlijkse nascholingen blijft de kennis up to date.  Onze dierenartsen stellen zich voor bij ons team.

Hét visitekaartje van onze praktijk zijn onze paraveterinairen. Van het plannen van een afspraak, het inschatten van spoed en het begroeten aan de balie tot de nazorg voor patiënten en het informeren over de mee te geven medicatie, het wordt allemaal met veel plezier, interesse en kunde gedaan. Ook de paraveterinairen volgen jaarlijks meerdere nascholingen om zo hun functie als spin in het web te kunnen blijven uitvoeren. Meer informatie over onze paraveterinairen vindt u bij ons team.

Achter de schermen van de praktijk werkt een stille kracht: de praktijkmanager. Onze praktijkmanager is verantwoordelijk voor veel niet veterinaire processen die er aan bijdragen dat de praktijk draaiende blijft. Ook dat heeft te maken met zorgen voor kwaliteit.  Onze praktijk manager stelt zich voor bij ons team.

SONY DSC

Sterkliniek Dierenartsen B.V.

Wij vinden dat iedere branche naar een hoge kwaliteit dient te streven en dat deze kwaliteit herkenbaar moet zijn voor de consument en onafhankelijk- en buiten de beroepsgroep moet worden getoetst.

Sterkliniek Dierenartsen B.V. is een organisatie waarvan de deelnemers moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen, zowel op het gebied van de diergeneeskundige patiëntenzorg als de cliëntenzorg. De organisatie zelf voldoet aan de kwaliteitsmanagementnorm ISO 9001:2008, de deelnemers moeten aan dezelfde norm of vergelijkbaar kunnen voldoen. Dit alles wordt gecontroleerd door Lloyd’s Register Quality Assurance. Meer informatie over Sterkliniek Dierenartsen B.V. vindt u op de algemene site van Sterkliniek Dierenartsen.

Of het nu een keizersnede, gezondheidsonderzoek, botoperatie of behandeling van suikerziekte betreft, uw huisdier kan rekenen op een moderne en verantwoorde medische zorg en de maximale inzet van ons team.