Bent u al een Gouden Baasje?

De basis van ons Gouden Baasjes pakket is een preventief zorgplan voor uw huisdier. Waarom dit zo voordelig voor u en uw huisdier is, kunt u hieronder lezen.

Gouden Baasje

Wij kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk de preventieve diergeneeskundige zorg voor uw huisdier is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de jaarlijkse gezondheidscontrole en vaccinatie, maar ook het bestrijden van wormen, vlooien en teken.

Als Gouden Baasje bent u er zeker van dat uw huisdier de beste zorg krijgt en hierdoor een langer en gelukkiger leven leidt. Daarnaast bespaart u op deze wijze flink op de jaarlijkse kosten die nodig zijn om uw huisdier in topconditie te houden.

Wat houdt het Gouden Baasjes zorgplan precies in?

Het Gouden Baasjes zorgplan is een abonnementensysteem voor uw huisdier. Het bevat de belangrijkste preventieve behandelingen en producten voor één kalenderjaar:

 • Jaarlijkse gezondheidscontrole;
 • Jaarlijkse vaccinatie;
 • Vlo/teek behandeling voor één jaar;
 • Wormbehandeling voor één jaar.

Op bovenstaande pakket ontvangt u 10% korting ten opzichte van het normale tarief.

Wij denken met u mee!

Om het u makkelijk te maken worden de producten voor vlo/teek- en wormbehandeling per kwartaal in een handig doosje voor u klaargelegd op de praktijk. U ontvangt van ons vanzelf een bericht wanneer de producten af te halen zijn. Maar dat is nog niet alles..

Uit ervaring weten wij hoe lastig het is om netjes op tijd de vlo/teek- en wormmiddelen toe te dienen. Als geheugensteuntje sturen wij u een berichtje, waardoor het toedienen hopelijk minder makkelijk vergeten wordt.

Gouden Baasjes ontvangen altijd extra’s!

U bent natuurlijk niet voor niks een Gouden Baasje. Daarom willen wij u, naast de vaste 10% korting op preventieve zorg, nog wat extra’s bieden:

 • Gratis consulten bij onze gediplomeerde en getrainde paraveterinairen;
 • Gratis bloedafname voor een pre-anesthetisch onderzoek;
 • 10% korting op bloedafname voor overige onderzoeken;
 • 10% korting op alle diervoeding;
 • 10% korting op alle tandheelkundige behandelingen;
 • Geen toeslag voor consulten in avonduren of tijdens weekenddiensten*;
 • Extra korting op lopende seizoens-aanbiedingen.

     * Geldt alleen voor consulten op onze praktijk

Wat kost het om een Gouden Baasje te worden?

De kosten verschillen per diersoort en per gewichtsklasse. Dit heeft te maken met de dosering van de producten voor de vlo/teek- en wormbehandeling. De kosten voor het pakket worden in maandelijkse termijnen automatisch van uw rekening geïncasseerd.

 

Tabel prijzen gouden baasje1

Wat moet ik doen om een Gouden Baasje te worden?

U kunt zich inschrijven aan de balie. U betaalt hiervoor geen inschrijfkosten. Wanneer u met uw huisdier op de praktijk bent voor de jaarlijkse controle en vaccinatie en dezelfde dag nog besluit lid te worden,  ontvangt u direct 10% korting op de kosten van deze controle en vaccinatie. Daarnaast krijgt u gelijk het eerste kwartaal pakket met vlo/teek– en wormmiddelen mee.

Wat u nog moet weten.

Om het Gouden Baasjes zorgplan te kunnen aanbieden, maken wij gebruik van de diensten van Pet Health Plan B.V. Dit bedrijf verzorgt voor ons de automatische incasso’s en verstuurt met behulp van onze gegevens de herinneringen voor het afhalen en het toedienen van de vlo/teek- en wormproducten.

Uw gegevens zullen niet verder verstrekt worden, daar wij de privacywetgeving hanteren. Het kan echter wel voorkomen dat in de communicatie gebruik gemaakt wordt van “Pet Health Plan” in plaats van Gouden Baasjes zorgplan.

 

 

Logo_Leusden phplogo