Ons Team

Wabe Bakker, Dierenarts en eigenaar

Wabe is in 1993 afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Na bij verschillende gezelschapsdierenpraktijken gewerkt te hebben, heeft hij in 2002 Dierenkliniek Leusden overgenomen.

Wabe over zijn visie als dierenarts en praktijkeigenaar: “In mijn werk wil ik staan voor een kwalitatief goede en moderne 1e-lijns diergeneeskunde. Daarbij spelen een heldere en open communicatie en interactie met de eigenaren van de dieren, een belangrijke rol. Ik neem graag de tijd voor mijn patiënten en werk daarom uitsluitend op afspraak.” 

SONY DSC

Willie van de Visser – Ruitenbeek, Dierenarts

In 2009 is Willie bij ons komen werken. Willie werkt op de maandagavond, woensdag en donderdagochtend. Willie is een jaargenote van Wabe, maar studeerde wel een jaar eerder af! Ze heeft veel ervaring opgedaan in verschillende praktijken.

Willie over haar werk als Dierenarts: ” Ik ben de studie Diergeneeskunde begonnen met de intentie om koeiendierenarts te worden. Spijt heb ik daar nooit van gekregen vanwege de veelzijdigheid van het vak in een gezelschapsdierenpraktijk. Alle aspecten van de gezondheidzorg komen aan bod: basiszorg en preventie, maar ook chirurgie en röntgendiagsnostiek. Wat ik ook erg belangrijk vind, is het contact met de eigenaar van het dier. Samen eraan werken dat een dier zo gezond mogelijk is of weer wordt en anders in ieder geval een zo goed mogelijk leven kan leiden.” 

SONY DSC

José Aalders – van Baal, Praktijkmanager

Sinds april 2011 is José ons team komen versterken.  In eerste instantie combineerde zij de werkzaamheden van praktijkmanager en paraveterinair. Echter omdat de praktijkmanager taken steeds omvangrijker werden is zij zich hier in 2013 helemaal op gaan toeleggen. Zij houdt zich voornamelijk bezig met boekhouding, kwaliteitszaken en marketing.

José over haar werk bij Sterkliniek Dierenartsen Leusden: “In de praktijk is geen dag hetzelfde. Dit is wat het werk voor mij echt leuk maakt. De ene dag overheersen de boekhoudkundige handelingen, de andere dag ben ik weer volop bezig met het beantwoorden van vragen of het bijhouden van onze website en social media. De strenge kwaliteitseisen van Sterkliniek Dierenartsen B.V. houden ons scherp en zorgen voor continue uitdaging.”

JAaldersvanbaal

Malou Branderhorst, Paraveterinair

Malou is sinds februari 2000 aan de praktijk verbonden. Ze heeft haar opleiding gecombineerd met het werk op de praktijk en is onze meest ervaren kracht. Ze is verantwoordelijk voor de voorraad en de apotheek en heeft extra scholing gehad in de anesthesie. Maar ook over onze dieetvoedingen kan ze u heel veel vertellen. Klantvriendelijkheid en behulpzaamheid zijn Malou aangeboren.

Malou over haar werk als Paraveterinair: “Vaak krijgen we van klanten te horen, dat we zo’n leuke baan hebben. Dit is zeker waar; vooral de afwisseling is prettig werken. Verder vind ik het werk zo interessant, omdat je eigenlijk nooit uitgeleerd bent. Door middel van nascholing en lezingen, blijven we op de hoogte van de nieuwste inzichten in de diergeneeskunde. Daarnaast vind ik het erg leuk om te zien, hoe eigenaren een band kunnen opbouwen met hun huisdier; of dit nou een hond, konijn of parkiet is.”

SONY DSC

Esther Hofland – Marsman, Paraveterinair

Toen Esther tijdens haar studie aan het Groenhorstcollege te Barneveld stage kwam lopen, paste zo goed in ons team dat ze na haar studie in 2006 gelijk bij ons aan de slag is gegaan. Ze is een vrolijke meid die haar werk met veel plezier en enthousiasme doet.  Ook aan haar hebben we een deskundige en klantgerichte paraveterinair.

Esther over haar werk als paraveterinair: “Buiten mijn standaard taken zoals bijvoorbeeld: baliewerkzaamheden, assisteren bij operaties/ röntgenfoto’s en natuurlijk het schoonhouden van de praktijk, heb ik ook enkele specifieke taken. Ik  ben speciaal opgeleid tot veterinair diabetes consulente. Ik kan u informeren en begeleiden wanneer uw huisdier diabetes heeft. Daarnaast heb ik ook een cursus communicatie afgerond.  Een belangrijk onderwerp vind ik zelf.  Met een baan als paraveterinair zul je deze vaardigheid goed moeten beheersen.”

SONY DSC

Mariska van Dijken – van ’t Klooster, Paraveterinair

Sinds februari 2009 is Mariska als 3e assistente ons team komen versterken. Ze heeft haar opleiding in Barneveld gedaan en is paraveterinair bevoegd. Ze is een gezellige en nauwkeurige meid die goed bij onze praktijk past.

Mariska over haar werk als paraveterinair: “Ik heb altijd al dieren gehad en wist al jong dat ik later een beroep wilde wat zowel met mens als dier te maken had. Na mijn opleiding ben ik direct aan de slag gegaan in een grote gemengde dierenartspraktijk, maar daar miste ik het werken met kleine huisdieren. Gelukkig behandelen we hier alleen maar kleine huisdieren en heb ik het hier ook echt naar mijn zin. Naast mijn gewone werk als assistente ben ik verantwoordelijk voor het reinigingsplan van onze Sterkliniek.”

SONY DSC

Laura Wind – Post, Paraveterinair

Laura werkt sinds mei 2014 in onze praktijk en is een waardevolle aanvulling op ons team. Laura heeft in 2012 haar diploma paraveterinair dierenartsassistente behaald en heeft al enige ervaring in de dierenartsenpraktijk.

Laura over haar werk in onze praktijk: “Wat mijn beroep zo leuk maakt is de afwisseling en de veelzijdigheid. Geen dag is hetzelfde; je assisteert bij operaties, je helpt de mensen aan de balie, verzorgt de opgenomen dieren en ja, een puppy of een kitten knuffelen hoort er ook bij op zijn tijd. Wat ik erg interessant vindt is tandheelkunde. Het geeft mij veel voldoening als het gebit er na een goede reiniging weer mooi uitziet. Ook het werken met verschillende dieetvoedingen vind ik leuk om te doen. Soms kun je door middel van een goede voeding deels of zelfs helemaal een behandeling met medicijnen voorkomen. En als je dan een gemotiveerde eigenaar hebt, dan maakt dat het behalen van goede resultaten alleen nog maar leuker!” 

SONY DSC

Barbara Klous

Barbara werkt sinds medio 2016 bij ons in de praktijk. Ze is een echte kattenliefhebster en is een waardevolle aanvulling van ons team. In 2015 heeft zij haar diploma tot paraveterinair dierenartsassistente behaald. En heeft na die tijd al ervaring opgedaan in andere praktijken

BKlous