Stage lopen bij ons

Stage bij Sterkliniek Dierenartsen Leusden

Wij hebben jaarlijks meerdere paraveterinaire stagiaires die in onze praktijk meelopen. Vaak zitten wij minimaal een half jaar van tevoren al ‘vol’ omdat wij helaas niet meer dan één stagiaire tegelijk kunnen begeleiden.  Onze kliniek is  al geruime tijd officieel erkend als officieel opleidingsbedrijf en de meest recente erkenning is verleend door Aequor onder bedrijfsnummer: 32101

Aanmelden stage

Personen die stage willen lopen in onze kliniek kunnen telefonisch of per mail contact opnemen om te inventariseren of er in de gewenste periode nog plek is. Onze voorkeur gaat uit naar stagiaires die gedurende minimaal enkele weken dagstage komen lopen. Wanneer er nog plek is in de gewenste periode, wordt er een kennismakingsgesprek ingepland. Indien het kennismakingsgesprek beide partijen bevalt, wordt de stagiair volgens een rooster ingedeeld. Begeleiding van de stagiaires op de werkvloer vindt plaats door onze praktijkmanager, zij treedt tevens op als stagebieder en als contactpersoon voor de school.

Vacatures

Van tijd tot tijd doen zich vacatures voor, maar personeelsadvertenties worden slechts zeer zelden geplaatst. Sterkliniek Dierenartsen Leusden ontvangt regelmatig open sollicitaties, waarvan de besten in portefeuille worden gehouden voor eventuele vacatures. U kunt een open sollicitatie richten aan onze praktijkmanager: Mevr. J. van Baal en deze moet onder andere zijn voorzien van een duidelijke motivatie waarom u bij onze kliniek aan de slag wilt, een uitgebreid CV met vermelding van relevante werkervaring inclusief een duidelijke recente (pas)foto.  Alle sollicitaties worden beantwoord, eventueel volgt een uitnodiging voor een gesprek.