Uw hond is van harte welkom in onze kliniek!

Honden vormen al eeuwenlang een zeer goed team met mensen! Oorspronkelijk voor allerlei gebruiksdoeleinden (denk aan jacht, herder en erfbewaker) maar tegenwoordig vooral als huisgenoot en belangrijk onderdeel van het gezin. Een onmisbare steun en trouw maatje. De meest bijzondere variant daarvan zien we bij allerlei vormen van hulphonden.  Een dergelijk band vergt de meest optimale zorg. Daar willen wij voor staan.

Een belangrijk onderdeel daarvan is goede voorlichting.
Dit deel van onze website is dan ook geheel aan honden gewijd! Dit deel van onze website is dan ook geheel aan katten gewijd. Het helpt u de weg te vinden naar de juiste informatie die diergeneeskundig helemaal up to date is.

Hiernaast treft u een inhoudsopgave aan van de hoofdstukjes waaronder wij deze informatie aanbieden. Wij volgen ongeveer de levensloop van uw dier en vermelden vooral die aandoeningen die het meeste voorkomen. Het betreft een selectie. Het is de bedoeling dat deze website een levend geheel is dat ons werk in onze praktijk ondersteunt.
Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van de inhoud van deze pagina’s of mocht u informatie missen: laat het ons weten.

Wij wensen u een hondenleven lang plezier met uw huisdier!

Wabe Bakker
Dierenarts

Maak een afspraak

Als ‘eerstelijns dierenarts’ zijn wij er
voor het welzijn van uw dier!

WELKOM

Dierenkliniek Leusden Hamersveldseweg 74 3833 GS Leusden 033 – 494 44 88 info@dierenkliniekleusden.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:30 uur

Maandag, woensdag & vrijdag 19:00 – 20:00 uur

Zaterdag 09:00 – 13:00 uur

ONZE SOCIAL MEDIA

WIJ ZIJN EEN CAT FRIENDLY CLINIC

IS UW HUISDIER AL VERZEKERD?

Loading poll...

KATTEN ARTROSE TEST

Katten zijn meesters in het verbergen van pijn en lijden daarom vaak in stilte. Ken jij de symptomen van artrose bij de kat?