Uw kat is van harte welkom in onze kliniek!

Dat een kat een geheel eigen benadering nodig heeft als het gaat om huisvesting, verzorging en diergeneeskundige zorg staat wat ons betreft als een paal boven water!

Wij zijn lid van de International Society of Feline Medicine (ISFM) die katten eigenaren, fokkers en dierenartsen in de breedste zin ondersteunt in hun zorg voor katten. Deze organisatie heeft ook een keurmerk ingesteld voor kat-vriendelijke klinieken (Cat Friendly Practices).

Deze klinieken moeten aan een hele lange lijst met eisen voldoen voordat zij dit keurmerk mogen uitdragen. Het begint met de bouw en inrichting van de kliniek. Daarnaast speelt de omgang met, en kennis van katten een belangrijke rol. Tot slot is ook goede voorlichting heel belangrijk. Dit deel van onze website is dan ook geheel aan katten gewijd. Het helpt u de weg te vinden naar de juiste informatie die diergeneeskundig helemaal up to date is.

Hiernaast treft u een inhoudsopgave aan van de hoofdstukjes waaronder wij deze informatie aanbieden. Wij volgen hiermee de levensloop van uw dier en vermelden vooral die aandoeningen die het meeste voorkomen. Het betreft een selectie. Het is de bedoeling dat deze website een levend geheel is dat ons werk in onze praktijk ondersteund.

Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van de inhoud van deze pagina’s of mocht u informatie missen: laat het ons weten.

Wij wensen u een kattenleven lang plezier met uw huisdier!

Kim van Dam
Dierenarts

Maak een afspraak

Als ‘eerstelijns dierenarts’ zijn wij er
voor het welzijn van uw dier!

WELKOM

Dierenkliniek Leusden Hamersveldseweg 74 3833 GS Leusden 033 – 494 44 88 info@dierenkliniekleusden.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:30 uur

Maandag, woensdag & vrijdag 19:00 – 20:00 uur

Zaterdag 09:00 – 13:00 uur

ONZE SOCIAL MEDIA

WIJ ZIJN EEN CAT FRIENDLY CLINIC

IS UW HUISDIER AL VERZEKERD?

Loading poll...

KATTEN ARTROSE TEST

Katten zijn meesters in het verbergen van pijn en lijden daarom vaak in stilte. Ken jij de symptomen van artrose bij de kat?