Welkom met uw konijn!

Het konijn is al jaren aan een opmars bezig en neemt inmiddels een goede derde positie in als huisdier – en dan bedoelen we ook echt in-huis-dier! Veel konijnen worden gewoon binnen gehouden, mogen loslopen en maken gebruik van hun eigen WC-tje. Andere konijnen hebben schitterende bouwwerken als buitenverblijf of zelfs een heuse ‘rabbit hill’.  Maar er zijn talloze konijntjes die het misschien iets minder luxe hebben maar veel liefde geven en ontvangen van hun (vaak jonge) baasjes.

Daarmee is ook de kennis van, en wens voor een goede diergeneeskundige zorg toegenomen. Er wordt al jaren een landelijk congres georganiseerd waar de geneeskunde van het konijn centraal staat. We weten meer en we kunnen meer. In onze kliniek behandelen we konijnen graag en volgen we met veel plezier de nascholing over de geneeskunde van het konijn om u optimaal te kunnen helpen. Daarbij gaan we uitdagingen niet uit de weg.

Ook bij konijnen speelt goede voorlichting een belangrijke rol. Dit deel van onze website is dan ook geheel aan konijnen gewijd. Het helpt u de weg te vinden naar de juiste informatie die diergeneeskundig helemaal up to date is. Het betreft een selectie. Het is de bedoeling dat deze website een levend geheel is dat ons werk in onze praktijk ondersteund.
Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van de inhoud van deze pagina of mocht u informatie missen: laat het ons weten.

Heel veel plezier met uw lieve langoor.

Esther Hofland – Marsman
Paraveterinair

Maak een afspraak

Als ‘eerstelijns dierenarts’ zijn wij er
voor het welzijn van uw dier!

WELKOM

Dierenkliniek Leusden Hamersveldseweg 74 3833 GS Leusden 033 – 494 44 88 info@dierenkliniekleusden.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:30 uur

Maandag, woensdag & vrijdag 19:00 – 20:00 uur

Zaterdag 09:00 – 13:00 uur

ONZE SOCIAL MEDIA

WIJ ZIJN EEN CAT FRIENDLY CLINIC

IS UW HUISDIER AL VERZEKERD?

Loading poll...

KATTEN ARTROSE TEST

Katten zijn meesters in het verbergen van pijn en lijden daarom vaak in stilte. Ken jij de symptomen van artrose bij de kat?