WABE BAKKER
Dierenarts en eigenaar

Wabe is in 1993 afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Na bij verschillende gezelschapsdierenpraktijken gewerkt te hebben, heeft hij in 2002 Dierenkliniek Leusden overgenomen – toen nog gevestigd aan de Landweg in Leusden. In 2009 volgde de overname van de praktijk van collega Peter Werkman. In 2017 verhuisde hij de praktijk naar het huidige adres aan de Hamersveldseweg.

Wabe over zijn visie als dierenarts en praktijkeigenaar: “In mijn werk wil ik staan voor een kwalitatief goede en moderne 1e-lijns diergeneeskunde. Door gaan met leren en je zelfs steeds willen verbeteren hoort daarbij en maakt het vak zo ontzettend mooi. Een heldere en open communicatie en interactie met de eigenaren van de dieren vind ik erg belangrijk, daar steek ik graag tijd in.  Maar ook werkplezier is een speerpunt. Een fijne sfeer binnen het team waarin we elkaar stimuleren steeds te groeien, draagt uiteindelijk alleen maar bij aan een betere zorg voor de aan ons toevertrouwde dieren. ”

JOSÉ AALDERS – VAN BAAL
Kliniekmanager

Per april 2011 is José ons team komen versterken.  In eerste instantie combineerde zij de werkzaamheden op kantoor met die op de werkvloer, maar omdat haar taken als manager steeds omvangrijker werden, is zij zich hier in 2013 helemaal op gaan toeleggen. Na de opleiding tot paraveterinair, volgde zij de opleiding diermanagement aan het Van Hall Larenstein te Leeuwarden. José houdt zich voornamelijk bezig met kwaliteitszaken, personeelszaken, marketing en boekhouding. Samen met Wabe Bakker vormt José het management van de kliniek.

José over haar werk bij Dierenkliniek Leusden: “In de kliniek is geen dag hetzelfde. Dit is wat het werk voor mij echt leuk maakt. Ik ben erg trots op het feit dat ik onderdeel ben van de kliniek en deze samen met Wabe mag leiden! Met de inzet van het hele team van dierenartsen en paraveterinairen zorgen wij voor een goed lopende kliniek, waar de beste zorg voor de patiënt (en eigenaar) centraal staat!”

WILLIE VAN DE VISSER – RUITENBEEK
Dierenarts

In 2009 is Willie bij ons komen werken en zij is inmiddels een bekend gezicht in de praktijk. Willie is een jaargenote van Wabe, maar studeerde wel een jaar eerder af! Ze heeft veel ervaring opgedaan in verschillende gezelschapsdierenartspraktijken in het land.

Willie over haar werk als dierenarts: ” Met overtuiging heb ik tijdens mijn studie gekozen voor de veelzijdigheid van de geneeskunde van gezelschapsdieren. Alle aspecten van de gezondheidzorg komen aan bod: basiszorg en preventie, maar ook chirurgie en röntgendiagsnostiek. Wat ik erg belangrijk vind, is het contact met de eigenaar van het dier. Samen eraan werken opdat een dier zo gezond mogelijk blijft of weer wordt is een grote uitdaging die ik elke keer graag aan ga. “

KIM VAN DAM
Dierenarts

Met de start van de vernieuwde praktijk in 2017 is Kim bij ons komen werken. Zij maakte indruk tijdens een eerdere vakantiewaarneming en bleek heel gemotiveerd om bij ons te komen werken. De match was daar! Kim is in 2010 afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Zij heeft in diverse dierenklinieken ervaring op gedaan als gezelschapsdierenarts.

Kim over haar werk als dierenarts: “De combinatie van werken met dieren, contact met eigenaren en het diergeneeskundig puzzelen maken voor mij het werk als dierenarts leuk, afwisselend en uitdagend. In de loop der jaren ben ik me meer gaan toeleggen op de interne geneeskunde en de tandheelkunde. Het blijven ontwikkelen en studeren, maakt dat je altijd weer iets nieuws kunt leren.”

MALOU BRANDERHORST – EIJNTHOVEN
Paraveterinair

Malou is sinds februari 2000 aan de praktijk verbonden. Ze heeft haar opleiding gecombineerd met het werk op de praktijk en is onze meest ervaren kracht. Ze is een onmisbare trouble shooter en heeft oog voor veel details binnen het bedrijf. Klantvriendelijkheid en behulpzaamheid zijn Malou aangeboren. Zij kent heel veel van onze cliënten en veel cliënten kennen haar!

Malou over haar werk als Paraveterinair: “Vaak krijgen we van klanten te horen, dat we zo’n leuke baan hebben. Dit is zeker waar; vooral de afwisseling maakt het werk leuk. Verder vind ik het werk zo interessant, omdat je eigenlijk nooit uitgeleerd bent. Door middel van nascholing en lezingen, blijven we op de hoogte van de nieuwste inzichten in de diergeneeskunde. Daarnaast vind ik het erg leuk om te zien, hoe eigenaren een band kunnen opbouwen met hun huisdier; of dit nou een hond, konijn of parkiet is.”

ESTHER HOFLAND – MARSMAN
Paraveterinair

In 2006 heb ik mijn diploma voor paraveterinair behaald. Vooraf liep ik al stage in de praktijk en het beviel zo goed van beide kanten, dat ik meteen aan de slag kon. Inmiddels werk ik er dus alweer een hele tijd met veel plezier. Ik geniet ervan dat het werk zo veelzijdig is. De ene dag ben ik klantgericht aan het werk achter de balie en het volgende moment assisteer ik bij operaties.

Mijn specifieke taken naast de normale taken in de praktijk zijn dat ik de apotheek beheer met de daarbij behorende bestellingen. Ook heb ik een cursus gevolgd tot veterinair diabetes consulente. Ik kan u informeren en begeleiden wanneer uw huisdier suikerziekte heeft. Daarnaast ben ik opgeleid tot veterinair nutritional adviser. Dit houdt in dat ik samen met u kan kijken welke voeding het beste zou kunnen passen bij de behoefte van uw huisdier.

U treft mij niet dagelijks in de praktijk. Op dit moment werk ik parttime. Naast mijn werk op de praktijk ben ik ook moeder van twee jongens. Het is fijn dat ik het werk met het moederschap kan combineren.

Of ik huisdieren heb? Jazeker! Zelf heb ik altijd wat met konijnen gehad. Op dit moment heb ik twee groot Lotharinger konijnen.

LAURA WIND – POST
Paraveterinair

Laura werkt sinds mei 2014 in onze praktijk en is een waardevolle aanvulling op ons team. Laura heeft in 2012 haar diploma paraveterinair dierenartsassistente behaald en werkte vervolgens in verschillende praktijken in de regio Amersfoort. Ook zij heeft na haar studie de cursus Veterinair Nutritional Adviser afgerond en blijft graag doorleren.

Laura over haar werk in onze praktijk: “Wat mijn beroep zo leuk maakt is de afwisseling en de veelzijdigheid. Geen dag is hetzelfde; je assisteert bij operaties, je helpt de mensen aan de balie, verzorgt de opgenomen dieren en ja, een puppy of een kitten knuffelen hoort er ook bij op zijn tijd. Wat ik erg interessant vind is tandheelkunde. Het geeft mij veel voldoening als het gebit er na een goede reiniging weer mooi uitziet en dat bij een nacontrole de eigenaar ook aangeeft dat het dier merkt dat hij of zij veel lekkerder in zijn vel zit. Ook het werken met verschillende dieetvoedingen vind ik leuk om te doen. Soms kun je door middel van een goede voeding deels of zelfs helemaal een behandeling met medicijnen voorkomen. En als je dan een gemotiveerde eigenaar hebt, dan maakt dat het behalen van goede resultaten alleen nog maar leuker!”

LISA DE NIER
Paraveterinair

Lisa liep in 2017 stage bij ons in de praktijk. Zij viel op door haar rustige maar doortastende manier van werken en haar empathie voor cliënten en hun huisdieren. Zij pikt nieuwe ontwikkelingen snel op en is een prettige collega. Ook Lisa heeft horeca-ervaring. Zij kon na het behalen van haar diploma bij ons aan de slag als vervanging bij ziekte en vakantie en heeft inmiddels een eigen plek in onze praktijk.

Lisa over haar werk in onze praktijk: “Het leuke aan mijn werk in deze praktijk is dat er altijd iets nieuws te leren is en dat er zo veel verschillende dingen te doen zijn, ik hou namelijk niet zo van stil zitten. Het werken met mens en dier vind ik heel erg leuk. Eén van de leukste taken in de praktijk vind ik het verzorgen van de opgenomen dieren. Ik vind het belangrijk om de dieren een zo fijn mogelijke tijd bij ons te geven. Daarbij geeft het veel voldoening als je een dier weer ziet opknappen en hij weer lekker mee terug naar huis mag.”

WELKOM

Dierenkliniek Leusden Hamersveldseweg 74 3833 GS Leusden 033 – 494 44 88 info@dierenkliniekleusden.nl

WIJ ZIJN EEN CAT FRIENDLY CLINIC

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:30 uur

Maandag, woensdag & vrijdag 19:00 – 20:00 uur

Zaterdag 09:00 – 13:00 uur

ONZE SOCIAL MEDIA

IS UW HUISDIER AL VERZEKERD?

Loading poll...