Loading poll...

Het Dier en Zorg Plan

Met goede zorg een leven lang gezond

In het Dier en Zorg Plan staat de gezondheid van uw huisdier centraal. Door uw hond en/of kat goede preventieve zorg te bieden voorkomt u dat ze ziek worden. U houdt parasieten buiten de deur, beschermt uw huisdier tegen besmettelijke dierziekten en door de gezondheidscontroles bespaart u niet alleen geld maar mogelijk ook leed bij uw huisdier. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Met een vast bedrag per maand is uw huisdier verzekerd van de beste preventieve zorg en daarnaast bespaart u ook nog eens veel geld op uw dierenartskosten.

Met het Dier en Zorg Plan wordt u volledig ontzorgd. De automatische herinneringen zorgen ervoor dat uw huisdier op het juiste moment de beste preventieve zorg krijgt.

Klik hier om direct online af te sluiten!

Bespaar op uw vaste dierenartskosten

In onderstaand overzicht is te zien welke diensten en producten wij aanbieden in ons Dier en Zorg Plan.

De inhoud voor de hond is hetzelfde als die voor de kat, wel zo transparant! De enige keuze die nog gemaakt moet worden is of u voor het basis plan of het plus plan kiest. De maandelijkse kosten voor de plannen zijn:

Hond Basis – € 15,95         Kat Basis – € 13,50
Hond Plus – € 25,95           Kat Plus – € 23,50

Onder het overzicht worden de producten en diensten verder toegelicht.

 • Aanvullende vaccinaties
  Met het Dier en Zorg Plan Plus pakket krijgt u korting op verschillende aanvullende vaccinaties zoals Bordetella bronchiseptica, hondsdolheid (rabiës) en/of besmettelijke hondenhoest (kennelhoest). Deze aanvullende vaccinaties beschermen uw huisdier extra tegen gevaarlijke ziekten, bijvoorbeeld als uw huisdier naar een pension of het buitenland gaat.
 • Afspraak met paraveterinair (dierenartsassistent)
  Voor een aantal preventieve behandelingen wordt u geholpen door de paraveterinair van uw dierenkliniek. Hiervoor dient een afspraak gemaakt te worden in de kliniek. Er geldt geen maximale frequentie voor de afspraken bij een paraveterinair.Tijdens deze afspraak zullen onder andere, indien gewenst, onderstaande preventieve handelingen uitgevoerd worden:
  1. Nagels knippen
  2. Gebitscontrole
  3. Voedingsadvies
  4. Anaalklieren legen
  5. Overig: Tijdens de afspraak bij de paraveterinair kunnen overige preventieve onderwerpen besproken en/of uitgevoerd worden.
 • Algemeen bloedonderzoek
  Bij het bloedonderzoek kunnen afwijkingen, zoals bijvoorbeeld nier- en leveraandoeningen, tijdig worden gesignaleerd. De korting en methode is afhankelijk van uw dierenkliniek.
 • Gebitsreiniging
  De gebitsreiniging wordt eenmaal per abonnementsjaar aangeboden. Niet inbegrepen zijn de met gebitsreiniging verband houdende kosten van narcose, eventuele extracties, röntgenfoto’s en medicatie.
 • Geselecteerde Voeding
  De beste voeding voor een aantrekkelijke prijs. Met het Dier en Zorg Plan krijgt u korting op voeding. Deze korting wordt berekend over het aankoopbedrag van de voeding die uw dierenkliniek aanbiedt. De korting heeft betrekking op zowel onderhoudsvoeding als specifieke dieetvoeding.
 • Gezondheidscontrole door uw dierenarts
  Om de gezondheid van uw huisdier goed in de gaten te houden wordt uw huisdier twee keer per jaar onderzocht door uw dierenarts. De dierenarts voert een algemeen lichamelijk onderzoek uit. Dit onderzoek bestaat onder andere uit het controleren van het gebit, ogen, oren, vacht en op ectoparasieten zoals vlooien en/of mijten. Tijdens één van de gezondheidscontroles zal de dierenarts, indien gewenst, de jaarlijkse vaccinatie en eventuele aanvullende vaccinaties toedienen zodat uw huisdier weer een jaar beschermd is tegen gevaarlijke ziekten!
 • Jaarlijkse basisvaccinatie
  Een keer per jaar wordt tijdens één van de gezondheidscontroles de gewenste vaccinatie toegediend. Het is belangrijk om uw huisdier tegen levensbedreigende ziekten te beschermen. Ieder jaar krijgt uw hond de kleine cocktail, een vaccinatie tegen de ziekte van Weil en iedere drie jaar de grote cocktail, tegen de ziekte van Weil en DHP (Distemper, Hepatitis en Parvo). Katten worden jaarlijks gevaccineerd tegen kattenziekte, en eens per drie jaar tegen kattenziekte én niesziekte.
 • Ontwormen
  Ontworming doen we op maat! De richtlijn is 4 keer per abonnementsjaar, afhankelijk van het individuele huisdier. De frequentie kan dan ook variëren. Hiervoor worden de ESCCAP-normen gehanteerd. De producten voor de ontworming worden door uw dierenkliniek bepaald.
 • Preventief urineonderzoek
  Bij het urineonderzoek wordt gekeken naar het soortelijk gewicht, eiwit, glucose, zuurgraad en naar het sediment in de urine van uw huisdier. Door dit onderzoek kan een infectie, blaasgruis en/of suikerziekte in een vroeg stadium ontdekt worden. De korting en onderzoeksmethode is afhankelijk van uw dierenkliniek.
 • Vlooien- en/of tekenbehandeling
  Preventief handelen tegen vlooien en teken is uiterst belangrijk. Vlooien en teken kunnen bijvoorbeeld huidproblemen bij uw huisdier veroorzaken en ziekten verspreiden. Uw dierenarts adviseert u graag welk product u het beste kunt gebruiken. De frequentie van deze behandelingen is afhankelijk van de gebruikte producten. De producten worden per individueel huisdier beschikbaar gesteld voor één abonnementsjaar.
 • Wormenonderzoek
  Met een wormenonderzoek kan er getest worden op darmparasieten; haakwormen, spoelwormen, zweepwormen en giardia. Hierdoor kan de dierenkliniek een antiparasitica advies op maat geven.
Klik hier om direct online af te sluiten!

WELKOM

Dierenkliniek Leusden Hamersveldseweg 74 3833 GS Leusden 033 – 494 44 88 info@dierenkliniekleusden.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:30 uur

Maandag, woensdag & vrijdag 19:00 – 20:00 uur

Zaterdag 09:00 – 13:00 uur

ONZE SOCIAL MEDIA

WIJ ZIJN EEN CAT FRIENDLY CLINIC

IS UW HUISDIER AL VERZEKERD?

Loading poll...

KATTEN ARTROSE TEST

Katten zijn meesters in het verbergen van pijn en lijden daarom vaak in stilte. Ken jij de symptomen van artrose bij de kat?