Preventieve zorg is belangrijk. Immers, voorkomen is beter dan genezen.

Om ervoor te zorgen dat uw pup of kitten de beste start krijgt, worden pups en kittens bij ons de eerste 6 maanden intensief begeleid. Dit wordt tot de laatst pup- of kittenvaccinatie door uw dierenarts gedaan. Hierna wordt de begeleiding door één van onze paraveterinairen voortgezet. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken of de groei en het wisselen van het gebit goed verloopt. Ook kunt u direct eventuele vragen rondom het opvoeden stellen.

Vanaf één jaar leeftijd controleert uw dierenarts jaarlijks de gezondheid en zorgt voor een optimale vaccinatie die past bij de situatie van uw hond of kat.

Preventieve zorg begint al op jonge leeftijd maar gaat het hele leven door!

Oudere dieren krijgen bij ons extra aandacht. Zo kunnen we eventuele ouderdomsziekten vroegtijdig opsporen en behandelen en kan uw senior hond of kat van een goede oude dag genieten.

Indien u voor een Huisdieren Zorg Plan kiest, is uw hond of kat verzekerd van deze complete preventieve zorg. U krijgt korting op de jaarlijkse vaccinatie, ontworming, ontvlooiing en anti-tekenmiddelen. Daarnaast ontvangt u tijdig herinneringen en wordt de ontworming, ontvlooiing en anti-tekenmiddelen voor u klaargezet.

WELKOM

Dierenkliniek Leusden Hamersveldseweg 74 3833 GS Leusden 033 – 494 44 88 info@dierenkliniekleusden.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:30 uur

Maandag, woensdag & vrijdag 19:00 – 20:00 uur

Zaterdag 09:00 – 13:00 uur

ONZE SOCIAL MEDIA

WIJ ZIJN EEN CAT FRIENDLY CLINIC

IS UW HUISDIER AL VERZEKERD?

Loading poll...

KATTEN ARTROSE TEST

Katten zijn meesters in het verbergen van pijn en lijden daarom vaak in stilte. Ken jij de symptomen van artrose bij de kat?