U denkt er liever niet aan, maar er komt een tijd dat u afscheid moet nemen van uw geliefd dier.

Soms door ziekte, soms omdat het dier vanwege de hoge leeftijd geen waardig bestaan meer heeft. Zeker in dat laatste geval is het voor veel mensen moeilijk te bepalen wanneer dat het geval is. In dat geval is het verstandig om erover te praten. Met vrienden, familieleden of met ons.

Wij hebben hier veel ervaring mee en kunnen u goed begeleiden tijdens dit emotionele traject. Vaak is een afspraak om dit door te spreken, maar waarop de euthanasie nog niet plaatsvindt, een rustgevende gedachte. U heeft alle gelegenheid uw vragen te stellen en wensen kenbaar te maken.

Wanneer uw hond of kat wordt ingeslapen trachten we zo veel mogelijk met uw wensen rekening te houden. Katten behandelen we uitsluitend in de behandelkamer voor katten. Een prettige katten omgeving. We nemen vooral alle tijd.

Voor honden hebben we een aparte ruimte waar we u alle tijd kunnen bieden om afscheid te nemen van uw dier.

Voor euthanasie komen we ook bij u thuis als u dit fijner vindt. Wij kunnen dan voor vervoer van uw dier zorgdragen.

Bedenk ook goed van tevoren wat u wilt dat er gebeurd met uw dier nadat het is overleden. We kunnen verschillende opties met u bespreken zoals: crematie, Dier donorcodicil (beschikbaar stellen wetenschap) begraven en destructie. In alle gevallen wordt er met respect met uw dier omgegaan.

WELKOM

Dierenkliniek Leusden Hamersveldseweg 74 3833 GS Leusden 033 – 494 44 88 info@dierenkliniekleusden.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:30 uur

Maandag, woensdag & vrijdag 19:00 – 20:00 uur

Zaterdag 09:00 – 13:00 uur

ONZE SOCIAL MEDIA

WIJ ZIJN EEN CAT FRIENDLY CLINIC

IS UW HUISDIER AL VERZEKERD?

Loading poll...

KATTEN ARTROSE TEST

Katten zijn meesters in het verbergen van pijn en lijden daarom vaak in stilte. Ken jij de symptomen van artrose bij de kat?