Katten zijn geen kleine honden. Het heeft even geduurd voor dit besef ook in de diergeneeskunde doordrong

Onze kliniek is een Cat Friendly Clinic. Daar hangt een hele waslijst aan voorwaarden aan, die zijn opgesteld door onze Britse collega’s en die u hier terug kunt vinden.

Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de indeling van een kliniek. Zo zijn bij ons de honden- en kattenwachtkamers gescheiden is er een aparte spreekkamer voor katten en beschikken we over een aparte katten-opname. Daarnaast wordt er ook kennis van de specifieke geneeskunde van de kat van de dierenartsen en paraveterinairen verwacht, omdat bij katten weer net andere gezondheidsproblemen voor komen dan bij honden. Hiertoe volgen we nascholing op het gebied van de kattengeneeskunde. Tot slot is de manier van omgaan met katten geheel op katten afgestemd. Zo kan het soms behoorlijk stressvol zijn voor uw kat (en voor u) om uw kat in het reismandje te krijgen en de reis naar de kliniek te maken. Wij geven u graag allerlei tips om dit eenvoudiger en minder stressvol maken. Ook is huisbezoek mogelijk als het echt een crime is om uw kat te vervoeren.

Voor meer informatie wat betreft een Cat Friendly Clinic kunt u op de volgende link klikken (Engelse website):  https://icatcare.org. Onder het kopje ‘Advice’ kunt u veel goede en leuke katten informatie vinden.

WELKOM

Dierenkliniek Leusden Hamersveldseweg 74 3833 GS Leusden 033 – 494 44 88 info@dierenkliniekleusden.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:30 uur

Maandag, woensdag & vrijdag 19:00 – 20:00 uur

Zaterdag 09:00 – 13:00 uur

ONZE SOCIAL MEDIA

WIJ ZIJN EEN CAT FRIENDLY CLINIC

IS UW HUISDIER AL VERZEKERD?

Loading poll...

KATTEN ARTROSE TEST

Katten zijn meesters in het verbergen van pijn en lijden daarom vaak in stilte. Ken jij de symptomen van artrose bij de kat?